Rubini Rooms 3 αστέρια

Τύπος: Δωμάτια
Περιοχή: Παροικιά

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Ρουμπίνι είναι ένα μαγευτικό σύμπλεγμα δωματίων, ελεύθερα προς ενοικίαση απο τον Μάρτιο εώς τον Οκτώμβριο. Είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, στο Βορινό σημείο του κόλπου της Παροικίας. Μόλις 30 μέτρα απο την πανέμορφη παραλία “Λειβάδια“, 30 μέτρα από τον παραλιακό δρόμο με τις ταβέρνες, σούπερ μάρκετ και beach bar, είναι το ιδανικό μέρος για ήσυχες διακοπές. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν TV, κλιματισμό, ντούς, τουαλέτα, ψυγείο και ασύρματο ίντερνετ.

Διαθέσιμα δωμάτια για κρατήσεις, 2 δίκλινα, 2 τρίκλινα.
Πρωϊνό απλό κρύο κατ’ όπιν ζήτησης στο δωμάτιο και κοστίζει 2,5 ευρώ ανά άτομο

Δραστηριότητες περιοχής

Το νησί της Πάρου βρίσκεται στο κέντρο των Κυκλάδων κι έχει καθημερινή επικοινωνία με την Αθήνα καθώς και τα γύρω νησιά. Αποτελεί ιδανικό προορισμό διακοπών καθώς συνδυάζει την ηρεμία με τη διασκέδαση, τις παραλίες με τη νυχτερινή ζωή.

Παραλίες

Η Πάρος διαθέτει παραλίες για όλα τα γούστα που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Ανάμεσα στις πολλές παραλίες χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Κολυμπήθρες με τους περιέργους σχηματισμούς βράχων και η Χρυσή Ακτή όπου μπορεί κανείς να κάνει θαλάσσια σπορ. Ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία είναι η Punda Beach. Ο Φάραγγας και η Σάντα Μαρία είναι άλλες δύο παραλίες ιδανικές τόσο για οικογένειες όσο και για παρέες. Κοντά στην Παροικιά μπορεί κανείς να κολυμπήσει στο Μαρτσέλο και στον Κριό η λίγο πιο μακριά στον Παρασπόρο με την κάτασπρη αμμουδιά.

Αξιοθέατα

Όλο το νησί αποτελεί από μονό του αξιοθέατο αλλά ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο Ναό της Εκατονταπυλιανής και στο Ενετικό Κάστρο στην Παροικιά αλλά και στη Νάουσα, που κάποτε προστάτευαν το νησί από τις επιθέσεις των πειρατών. Αξίζει κανείς να περιπλανηθεί στα γραφικά δρομάκια στα χωριά της Πάρου και να θαυμάσει τους παραδοσιακούς οικισμούς. Παντού υπάρχουν διάσπαρτα αρχαία ιερά και τάφοι. Ανάλογα με την εποχή, μπορεί ο επισκέπτης να δει και την Κοιλάδα των Πεταλούδων η να επισκεφτεί τις ανασκαφές στο νησί του Δεσποτικού.

Νυχτερινή Ζωή

Η Πάρος είναι ευρέως γνωστή για τη νυχτερινή ζωή της. Οι επιλογές είναι πολλές. Μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει το ποτό του σε κάποιο από τα πολλά καφέ-μπαρ στην Παροικιά και στα υπόλοιπα χωριά του νησιού ή να επισκεφτεί την κοσμοπολίτικη Νάουσα με τα μπαρ στο λιμανάκι καθώς και τα κλαμπ που λειτουργούν εκεί.

Χρόνοι check in
Το συγκρότημα λειτουργεί από το Μάιο έως και τον Οκτώβριο για να σας προσφέρει τη φιλοξενία και τις άριστες υπηρεσίες του.
check in 14:00-23:00check out 07:00 – 12:00

Πολιτικές

1) Τιμές

Όλες οι τιμές δωματίων που αναγράφονται στο δικτυακό τόπο www.sedpa.gr περιλαμβάνουν φόρους, χρεώσεις όλων των υπηρεσιών και οποιαδήποτε άλλα έξοδα. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάζουμε τις δημοσιευμένες τιμές στο δικτυακό τόπο www.sedpa.gr οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση.

2) Πληρωμές

Για την κράτηση δωματίων απαιτείται προεξόφληση του συνολικό ποσού, μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας VISA, MASTERCARD ή AMERICAN EXPRESS ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Για κάθε χρέωση που γίνεται στην πιστωτική κάρτα, θα εκδίδεται και θα αποστέλλεται μέσω e-mail στον αγοραστή η ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής. Για κάθε κράτηση, θα εκδίδεται και θα αποστέλλεται μέσω e-mail το ηλεκτρονικό δελτίο κράτησης (Voucher), το οποίο ο αγοραστής θα προσκομίζει στο κατάλυμα για την παροχή των υπηρεσιών. Η απόδειξη πληρωμής και το ηλεκτρονικό δελτίο κράτησης, μετά την έκδοσή τους θα αποθηκεύονται στον δικτυακό τόπο www.sedpa.gr και ο αγοραστής μέσω των προσωπικών του κωδικών (username & password) θα έχει ελεύθερη πρόσβαση και δυνατότητα εκτύπωσής τους.

3) Παράταση διακοπών

Εάν ο αγοραστής επιθυμεί να παρατείνει τις διακοπές του, κατά την διάρκεια της διαμονής του στο κατάλυμαή, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα παραμείνει στο ίδιο δωμάτιο. Εάν ο αγοραστής επιθυμεί να παρατείνει τις διακοπές του, πριν την άφιξή του στο κατάλυμα, θα πρέπει να επικοινωνήσει έγκαιρα με τον υπεύθυνο. Αλλαγές Για αλλαγή ημερομηνιών της διαμονής, ο αγοραστής θα πρέπει να επικοινωνήσει έγκαιρα με τον υπεύθυνο. Σε περίπτωση που ο αγοραστής επιθυμεί να μειώσει την διάρκεια της διαμονής του, δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων μετά την άφιξή του στο κατάλυμα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσει έγκαιρα με τον υπεύθυνο. Ακύρωση κράτησης Εάν ο αγοραστής επιθυμεί να ακυρώσει την κράτησή του, θα πρέπει να επικοινωνήσει έγκαιρα με τον υπεύθυνο. Ο αγοραστής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτησή του οποιαδήποτε χρονική στιγμή, με τις παρακάτω κυρώσεις:

4) Κόστος ακύρωσης κράτησης

Μη εμφάνιση του αγοραστή στο κατάλυμα

- Παρακρατείται το 100% του συνολικού κόστους διαμονής

Ακύρωση από 0 – 15 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης στο κατάλυμα

- Παρακρατείται το 100% του συνολικού κόστους διαμονής

Ακύρωση από 16 – 60 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης στο κατάλυμα

- Παρακρατείται το 50% του συνολικού κόστους διαμονής

Ακύρωση περισσότερες από 61 ημέρες πριν την άφιξη

- Επιστροφή όλου του ποσού συνολικού κόστους διαμονής.


Η επιστροφή των χρημάτων προς τον αγοραστή θα γίνεται είτε στην πιστωτική του κάρτα, είτε με έμβασμα τράπεζας (χρεώνονται στον αγοραστή έξοδα εμβάσματος). Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με τους όρους κράτησης μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Παροχές Υπηρεσία Δωματίου, Parking, Ξαπλώστρες, Υποδοχή, Τηλεόραση, Δωρεάν Internet (WiFi), Δωμάτιο με μπαλκόνι, WC

Τοποθεσία

Παροικιά, Λειβάδια, 84400, Πάρος, Greece

Phone: 22840 23734
Mobile: 6943077913
Fax: 2284027364

Οι προτάσεις μας...