Pavlis Studios 2 αστέρια

Τύπος: Δωμάτια
Περιοχή: Παροικιά
Τιμή από: 40,00 €

Τα Στούντιο & Δωμάτια Pavlis είναι μια μονάδα διαμονής, σε μια κατάφυτη Κυκλαδίτικη αυλή, μόνο 3 λεπτά από την Παραλία Λιβάδια στην Παροικιά, Πάρος.Τα Στούντιο & Δωμάτια Pavlis προσφέρουν στούντιο με κουζινάκι για 2 – 4 άτομα και επίσης απλά δωμάτια για μέχρι 3 άτομα. Όλα διαθέτουν ψυγειάκι, τηλεόραση, κλιματισμό και μπαλκόνι ή βεράντα στον κήπο.Η περιοχή είναι ήσυχη, αλλά και πολύ κοντά στο λιμάνι και το κέντρο της πόλης -μόνο 10 λεπτά με τα πόδια.Η άψογη καθαριότητα, εξυπηρέτηση και φιλοξενία είναι τα βασικά συστατικά που φτιάχνουν μια καλή συνταγή για αξέχαστες διακοπές!

Δραστηριότητες περιοχής

Η Παροικιά αποτελεί την πρωτεύουσα της Πάρου και προσφέρεται για ανέμελες βόλτες στα σοκάκια της. Μπορείτε να απολαύσετε τη νησιώτικη ατμόσφαιρα και να χαζέψετε τις βιτρίνες των μικρών μαγαζιών και των μπουτίκ που πουλάνε από σουβενίρ μέχρι ρούχα επώνυμων σχεδιαστών. Κατα την διαμονή σας στην Πάρο θα διαπιστώσετε ότι είναι μια ιδιαίτερα φιλόξενη πόλη.Στην Πάρο υπάρχουν πολλά οινοποιεία καί αρκετά οινοπνευματοποιεία, τα οποία παρασκευάζουν τα ωραία κρασιά του νησιού. Περίφημα ειναι τα μάρμαρα της Πάρου, που φημίζονται για το κατάλευκο χρώμα τους Πολλά αριστουργήματα της αρχαιότητας έγιναν από μάρμαρο της Πάρου.Οι παραλίες της Πάρου θεωρούνται από τις καλύτερες του Αιγαίου. Σε πολλές απ` αυτές έχει απονεμηθεί η γαλάζια σημαία για την καθαριότητα, την ομορφιά και την οργάνωσή τους, προσφέροντας στους επισκέπτες ειδυλλιακές τοποθεσίες για χαλάρωση, διασκέδαση και μοναδικές διακοπές στην Πάρο.

Χρόνοι check in

Το συγκρότημα λειτουργεί από το Μάιο έως και τον Οκτώβριο για να σας προσφέρει τη φιλοξενία και τις άριστες υπηρεσίες του.

Κατευθύνσεις όταν έρθετε οδηγώντας

Τα Studios και Δωμάτια Pavlis είναι μια μονάδα διαμονής, σε μια κατάφυτη Κυκλαδίτικη αυλή, μόνο 3 λεπτά από την Παραλία Λιβάδια στην Παροικιά, Πάρος. Τα δωμάτια Pavlis βρίσκονται στην Παροικιά, στο Λιαροκόπι, λίγο πιο έξω από το κέντρο και την παλιά πόλη. Σε 3-4 λεπτά με τα πόδια είστε στην παραλία Λιβάδια. Στην απέναντι πλευρά του κόλπου της Παροικιάς θα βρείτε τις αμμουδιές Κριός και Μαρτσέλο όπου μπορείτε να φτάσετε γρήγορα με αυτοκίνητο, από μονοπάτι ή με καραβάκι από το λιμάνι. Πολύ κοντά σας υπάρχουν ταβέρνες, εστιατόρια, καφέ, μίνι-μάρκετ και άλλα καταστήματα. Το λιμάνι και ο σταθμός λεωφορείων βρίσκονται στα 10 - 15 λεπτά.

Πολιτικές

1) Τιμές

Όλες οι τιμές δωματίων που αναγράφονται στο δικτυακό τόπο www.sedpa.gr περιλαμβάνουν φόρους, χρεώσεις όλων των υπηρεσιών και οποιαδήποτε άλλα έξοδα. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάζουμε τις δημοσιευμένες τιμές στο δικτυακό τόπο www.sedpa.gr οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση.

2) Πληρωμές

Για την κράτηση δωματίων απαιτείται προεξόφληση του συνολικό ποσού, μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας VISA, MASTERCARD ή AMERICAN EXPRESS ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Για κάθε χρέωση που γίνεται στην πιστωτική κάρτα, θα εκδίδεται και θα αποστέλλεται μέσω e-mail στον αγοραστή η ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής. Για κάθε κράτηση, θα εκδίδεται και θα αποστέλλεται μέσω e-mail το ηλεκτρονικό δελτίο κράτησης (Voucher), το οποίο ο αγοραστής θα προσκομίζει στο κατάλυμα για την παροχή των υπηρεσιών. Η απόδειξη πληρωμής και το ηλεκτρονικό δελτίο κράτησης, μετά την έκδοσή τους θα αποθηκεύονται στον δικτυακό τόπο www.sedpa.gr και ο αγοραστής μέσω των προσωπικών του κωδικών (username & password) θα έχει ελεύθερη πρόσβαση και δυνατότητα εκτύπωσής τους.

3) Παράταση διακοπών

Εάν ο αγοραστής επιθυμεί να παρατείνει τις διακοπές του, κατά την διάρκεια της διαμονής του στο κατάλυμαή, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα παραμείνει στο ίδιο δωμάτιο. Εάν ο αγοραστής επιθυμεί να παρατείνει τις διακοπές του, πριν την άφιξή του στο κατάλυμα, θα πρέπει να επικοινωνήσει έγκαιρα με τον υπεύθυνο. Αλλαγές Για αλλαγή ημερομηνιών της διαμονής, ο αγοραστής θα πρέπει να επικοινωνήσει έγκαιρα με τον υπεύθυνο. Σε περίπτωση που ο αγοραστής επιθυμεί να μειώσει την διάρκεια της διαμονής του, δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων μετά την άφιξή του στο κατάλυμα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσει έγκαιρα με τον υπεύθυνο. Ακύρωση κράτησης Εάν ο αγοραστής επιθυμεί να ακυρώσει την κράτησή του, θα πρέπει να επικοινωνήσει έγκαιρα με τον υπεύθυνο. Ο αγοραστής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτησή του οποιαδήποτε χρονική στιγμή, με τις παρακάτω κυρώσεις:

4) Κόστος ακύρωσης κράτησης

Μη εμφάνιση του αγοραστή στο κατάλυμα

- Παρακρατείται το 100% του συνολικού κόστους διαμονής

Ακύρωση από 0 – 15 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης στο κατάλυμα

- Παρακρατείται το 100% του συνολικού κόστους διαμονής

Ακύρωση από 16 – 60 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης στο κατάλυμα

- Παρακρατείται το 50% του συνολικού κόστους διαμονής

Ακύρωση περισσότερες από 61 ημέρες πριν την άφιξη

- Επιστροφή όλου του ποσού συνολικού κόστους διαμονής.


Η επιστροφή των χρημάτων προς τον αγοραστή θα γίνεται είτε στην πιστωτική του κάρτα, είτε με έμβασμα τράπεζας (χρεώνονται στον αγοραστή έξοδα εμβάσματος). Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με τους όρους κράτησης μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τύποι δωματίων Μονόκλινο, Δίκλινο

Τοποθεσία

Παροικιά, Λειβάδια, 84400, Πάρος, Greece

Phone: 22840 24534
Mobile: 6977391807

Οι προτάσεις μας...